Mobilna aplikacija ResearchGate ponovno za operacijski sistem Android

Mobilna aplikacija ResearchGate, ki je po umiku iz sistema Android dolgo časa nastopala le kot aplikacija za operacijski sistem iOS, je ponovno na voljo tudi za operacijski sistem Android. Zaenkrat je v Trgovini Play na voljo le zgodnja beta različica aplikacije za Android; razvijalci namreč še vedno delajo na številnih izboljšavah.

 


ResearchGate je pomembno družbeno omrežje za raziskovalce. Prek svojega profila se lahko  povežejo z raziskovalci iz različnih področij in dostopajo do najnovejših znanstvenih publikacij ter informacij o novostih na svojem področju. Ustanovili so ga leta 2008 v Nemčiji z namenom deliti znanost, povezati znanstveni svet in narediti raziskave odprte za vse. Tako danes že 20 milijonov raziskovalcev z različnih znanstvenih disciplin v več kot 190 državah uporablja ResearchGate za povezovanje, sodelovanje in deljenje svojih znanstvenih del.

Če ste sami raziskovalec/-ka, je novica, da je odslej na voljo tudi za operacijski sistem Android, nedvomno pozitivna. Ker razvijalci novo beta verzijo ResearchGate še razvijajo, vam poleg uporabe tega družbenega omrežja omogočajo, da oddate svoje pripombe in predloge ter tako sodelujete pri njegovem razvoju in izboljšavi.

Vabljeni!

 


 

 

 



Komentarji

Priljubljene objave